Ytterdörr 2020 – årets hetaste

En ytterdörr har alla bostäder, affärer, lokaler och annat. De kan se ut på olika sätt och därigenom också fungera på olika sätt. När det är dags att byta ytterdörr finns det en hel del saker att tänka på och det är bland annat att dörren ska passa till huset. Men vilka är de hetaste modellerna av ytterdörr år 2020?

Ytterdörrar med fönster

Om du har en lite mörkare hall eller om du bara vill se vem det är som ringer på kan det vara klokt att välja en ytterdörr med fönster eller sidoljus. Hos Doorly finns flera sådana dörrar att välja mellan. En del av dem har ett fyrkantigt fönster i ögonhöjd, andra har flera rektangulära fönster som är spridda över hela dörren. Andra dörrar består av ett fönster på halva dörren, och annat material på den andra halvan. Dessutom finns det fönster som placeras vid sidan av dörren, så kallade sidoljus. Det här är trendigt år 2020!

Dörrar med träkänsla

I många fall kan man vilja ha en ytterdörr som smälter in i husets fasad. Är den brädklädd är en dörr med träkänsla ett bra val. Det finns brädklädda dörrar med brädor på tvären och på längden för att du enkelt ska finna något som passar på just ditt hus.

Klassiska dubbeldörrar

Något som blir än mer populärt år 2020 är de klassiska dubbeldörrarna som är extremt vanliga på hus i England, och på större gårdar. En dubbeldörr passar dock precis lika bra in på ett vanligt bostadshus om du till exempel har en lite större hall.

När du ska välja en ytterdörr finns det som synes en hel del olika alternativ att välja mellan och det kan löna sig att jämföra material, utseende och pris innan du gör ett slutgiltigt val. De flesta som byter ytterdörr ångrar att man inte gjort det tidigare.